Onnexi @Futurice 25.10.2021

#WelcomeHome week with Grandma and Grandpa

Mitä teimme

Järjestimme asiakkaan toiveiden mukaisesti täysin uudenlaisen hyvänmakuisen, terveellisen ja uudella tavoin kodikkaan tapahtuman Helsingin Kampissa sijaitsevalle Futuricen toimistolle.

futurice4-menu-2022
#Futurice Menu

Toimme yhden viikon ajaksi toimistomummo-Päivin ja toimistopappa-Martin toimistolle. He valmistelivat ja tarjoilivat eri päivinä tervellisiä, trendikkäitä ja herkullisia aamiaisia toimistolle palaaville työntekijöille. Onnexilta tuli kaikki samassa paketissa. Asiakkaalta tarvittiin vain ajankohta ja sopiva tila.

”Kaupanpäällisenä” meiltä oli näin pilottikokeilussa varmistamassa asioiden sujumista ihana Roosamme ja näin meiltä olikin paikalla Grandma, Grandpa lisäksi myös Grandchild.

Futurice asiakastarina

Mitä meidän mummomme ja pappamme ajattelivat tapahtumasta?

Oli kivaa, kun pääsi pitkästä aikaa ihmisten kanssa tekemisisiin. Etukäteen kieltämättä keikka jännitti, koska ei oikeastaan ollut mitään käsitystä, mitä se piti sisällään.
Kaikista parasta oli kuitenkin huomata, että nämä nuoret ottivat meidät iloisesti ja positiivisesti yllättyneinä vastaan. Viikosta jäi hyvä mieli ja odotellaan uusia yllätyskeikkoja innolla!

Terveisin Martti, toimistopappa

Olipa kiva viikko… tosin tällainen ”illanvirkku ja etenkin aamuntorkku” oli kovilla heräämisten suhteen, mutta kaikki muu oli suorastaan ihanaa!

Terveisin Päivi, toimistomummo

Toimisto tempausta vailla?

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme vastaa xxxx
Kerro meille lisää ajatuksestasi niin me otamme sinuun yhteyttä.