Onnexin Verkkokauppa

Täältä Mummot ja Papat palveluna

Mummo- ja Pappakauppa

MINIMUMMO/PAPPA 2h

Olisiko teidän kotiinne tai lähestesi kotiin arjen helpotukseksi paras ratkaisu MINIMUMMO/PAPPA  2h?  Suosittelemme MINIMUMMO/PAPPAa lyhyisiin tarpeisiin.  Esimerkiksi rakkaan ikäihmisen luokse kerran viikossa yhdessä ruokaa laittamaan ja seurustelemaan? Tai petivaatteet tuulettamaan, lakanat vaihtamaan ja imuroimaan? Raikas, puhdas koti, parempi mieli. Vai oliko se sittenkin hyvä ruoka, parempi mieli? Tiesitkö, että meillä mummot ja vaarit tekevät kodeissa melkein mitä vaan! Heissä löytyy niin huonekalujen kokoajia, kodin järjestyksen huolenpitäjiä kuin intohimoisia ruuanlaittajia.  Tavalliset kiinteistön ja pihan huolenpitotyöt, kuten jokakesäinen ruohonleikkaus luonnistuu hyvin ja tykätään meillä muistakin puutarhatöistä. Tilaa MINIMUMMO/PAPPA kuukaudeksi jos toiseksikin ja arkesi onnellistuu! Sisältö : MINIMUMMO/PAPPA kotiin arkitöissä auttamaan 2 h/kk. Ei sisällä ruoka- tai siivoustarvikkeita tai puutarhatyövälineitä, käytämme, mitä kotonasi löytyy - juuri niinkuin oma mummosi/pappasi tekisi! 2 h minimiaika per käynti. Normaalisti Ei muita veloituksia.* * Huom: Lisäveloitus mikäli tarve erikoistyökalujen käytölle esim. iskuporakone. HUOM! Mikäli olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, tämäntyyppisille töille kotitalousvähennys on nyt 60%, jolloin todelliseksi maksettavaksi jää 40% eli 38 €.

95,00 €

TOUHUMUMMO/PAPPA 4h

Olisiko teidän kotiinne tai lähestesi kotiin arjen helpotukseksi paras ratkaisu TOUHUMUMMO/PAPPA  4h?  Suosittelemme TOUHUMUMMO/PAPPAa lyhyisiin tarpeisiin.  Esimerkiksi rakkaan ikäihmisen luokse kerran viikossa yhdessä ruokaa laittamaan ja seurustelemaan? Tai petivaatteet tuulettamaan, lakanat vaihtamaan ja imuroimaan? Raikas, puhdas koti, parempi mieli. Vai oliko se sittenkin hyvä ruoka, parempi mieli? Tiesitkö, että meillä mummot ja vaarit tekevät kodeissa melkein mitä vaan! Heissä löytyy niin huonekalujen kokoajia, kodin järjestyksen huolenpitäjiä kuin intohimoisia ruuanlaittajia.  Tavalliset kiinteistön ja pihan huolenpitotyöt, kuten jokakesäinen ruohonleikkaus luonnistuu hyvin ja tykätään meillä muistakin puutarhatöistä. Tilaa TOUHUMUMMO/PAPPA kuukaudeksi jos toiseksikin ja arkesi onnellistuu! Sisältö : TOUHUMUMMO/PAPPA kotiin arkitöissä auttamaan 4 h.  Joko 2 krt 2h tai 1 krt 4h. Minimikäyntiaika 2h. Ei sisällä ruoka- tai siivoustarvikkeita tai puutarhatyövälineitä, käytämme, mitä kotonasi löytyy - juuri niinkuin oma mummosi/pappasi tekisi! Normaalisti Ei muita veloituksia.* * Huom: Lisäveloitus mikäli tarve erikoistyökalujen käytölle esim. iskuporakone. HUOM! Mikäli olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, tämäntyyppisille töille kotitalousvähennys on nyt 60%, jolloin todelliseksi maksettavaksi jää 40% eli 66 €.

165,00 €

LEMPIMUMMO 8h

Olisiko teidän kotiinne tai lähestesi kotiin arjen helpotukseksi paras ratkaisu LEMPIMUMMO  8h?  Esimerkiksi rakkaan ikäihmisen luokse kerran viikossa yhdessä ruokaa laittamaan ja seurustelemaan? Tai petivaatteet tuulettamaan, lakanat vaihtamaan ja imuroimaan? Raikas, puhdas koti, parempi mieli. Vai oliko se sittenkin hyvä ruoka, parempi mieli? Molempi parempi ja arki onnellistuu! Sisältö : LEMPIMUMMO kuukaudeksi kotiin arkitöissä auttamaan 8 h. Tyypillisesti käynnit 2h/vko 4 vko aikana. Ei sisällä ruoka- tai siivoustarvikkeita, käytämme, mitä kotonasi löytyy - juuri niinkuin omakin mummosi tekisi!  2 h minimikäyntiaika. Ei muita veloituksia. HUOM! Mikäli olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, tämäntyyppisille töille kotitalousvähennys on nyt 60%, jolloin todelliseksi maksettavaksi jää 40% eli 140 €.

350,00 €

LEMPIVAARI 8h

Olisiko sinun tai läheistesi kotiin arjen helpotukseksi paras ratkaisu LEMPIVAARI  8 h?  Tiesitkö, että meillä vaarit tekevät kodeissa melkein mitä vaan! Heissä löytyy niin huonekalujen kokoajia kuin intohimoisia ruuanlaittajia. Meillä vaarit usein myös tykkäävät ikkunanpesusta ja siivouksesta. Tavalliset kiinteistön ja pihan huolenpitotyöt, kuten jokakesäinen ruohonleikkaus luonnistuu hyvin ja vaarit tykkäävät muistakin puutarhatöistä. Monet Vaarimme ovat myös mainioita, turvallisia mieskavereita lapsille. Kesällä esim. onkireissu läheiselle joelle tai meren rantaan eväiden kera? Tilaa LEMPIVAARI kuukaudeksi jos toiseksikin ja arkesi onnellistuu! Sisältö : LEMPIVAARI kuukaudeksi kotiin arkitöissä auttamaan 8 h. Tyypillisesti käynnit 2h/vko 4 vko aikana. Ei sisällä ruoka- tai siivoustarvikkeita tai puutarhatyövälineitä, käytämme, mitä kotonasi löytyy - juuri niinkuin omakin vaarisi tekisi!  2 h minimiaika per käynti. Normaalisti Ei muita veloituksia.* * Huom: Lisäveloitus mikäli tarve erikoistyökalujen käytölle esim. iskuporakone. HUOM! Mikäli olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, näille töille kotitalousvähennys on 60%, jolloin todelliseksi maksettavaksi jää 40% eli 140 €.

350,00 €

VAUHTIMUMMO 16h

Olisiko teidän kotiinne tai lähestesi kotiin arjen helpotukseksi paras ratkaisu VAUHTIMUMMO 16h?  Kun tarve kasvaa, joko omassa kodissasi tai ikääntyvän läheisesi kodissa, tarvitaan Vauhtimummo paikalle! Yhteensä 16 h välittävää huolenpitoa, joustavasti kaikenlaista, mitä kotisi, perheesi ja läheisesi tarvitsevatkaan.  Esimerkiksi rakkaan ikäihmisen luokse kerran viikossa yhdessä ruokaa laittamaan ja seurustelemaan? Tai petivaatteet tuulettamaan, lakanat vaihtamaan ja imuroimaan? Tiesitkö, miten hankalaa petivaatteiden vaihtaminen ja pesu saattaa ikäihmiselle olla ja kuinka hyvän mielen antavat raikkaat, puhtaan petivaatteet? Ja kuinka ruoka ei maistu yksin. Miten erilaiselta ruoka maistuukaan ja tuoksuukaan, kun sitä valmistellaan keittiössä yhdessä, valmistumista odotellessa jutellaan ja ruoka nautitaan kauniisti kateltulta pöydältä. Vatsa kiittää ja hymy viipyy kasvoilla vielä pitkään. Tai ruuhkavuosiin perheelle avuksi sukkarallin ja pyykkikaaoksen väsymätön kesyttäjä, joka tekee kotona monipuolisesti kaikenlaista tarvittavaa viikoittain. Miltä kuulostaisi esimerkiksi seuraavaksi viikoksi maukkaiden kotiruokien valmistaminen pakastimeen ja jääkaappiin? Tai kielen mennessään vievä leivontapäivä pullineen, sämpylöineen? Ehkä jopa lapset leipurin apulaisina - meidän mummomme ja vaarimme hallitsevat jopa nämä "äärimmäiset" tilanteet. Raikas, puhdas koti, parempi mieli. Vai oliko se sittenkin hyvä ruoka, parempi mieli? Molempi parempi ja arki onnellistuu! Sisältö : VAUHTIMUMMO kuukaudeksi kotiin arkitöissä auttamaan 16 h. Tyypillisesti käynnit 4h/vko.  Min. 2h/käynti.  Ei sisällä ruoka- tai siivoustarvikkeita, käytämme, mitä kotonasi löytyy - juuri niinkuin omakin mummosi tekisi!  Ei muita veloituksia. HUOM! Mikäli olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, tämäntyyppisille töille kotitalousvähennys on nyt 60%, jolloin todelliseksi maksettavaksi jää 40% eli 256 €.

640,00 €

HURJAMUMMO 24h

Olisiko teidän kotiinne tai lähestesi kotiin arjen helpotukseksi paras ratkaisu hurjaakin hurjempi HURJAMUMMO 24h?  Välillä elämässä sattuu ja tapahtuu enemmänkin ja kiire vie aikaa kaikelta muulta. Rakkaasi ja läheisesi kuitenkin pysyvät. Jaa arkisia taakkojasi ja tilaa Hurjamummo kuukaudeksi avuksenne kaikkeen, mitä kodissa ja perheessä tarvitaankin. Yhteensä 24 h välittävää, joustavaa huolenpitoa. Tyypillisesti 1-2 käyntiä viikossa, 8h tai 2 kertaa 4h viikossa.  Esimerkiksi rakkaan ikäihmisen luokse kaksi kertaa viikossa yhdessä ruokaa laittamaan, seurustelemaan, ulkoilemaan, asioimaan? Tai petivaatteet tuulettamaan, lakanat vaihtamaan ja imuroimaan ja se kaikille meille tärkeä, vessanpyttykin on tärkeä hoitaa. Tai kiireiselle perheelle ruuhavuosia helpottamaan. Meidän mummomme ja vaarimme ovat itsekin äitejä, isiä, isoäitejä ja -isiä. Heille lapsiperheen arki kommelluksineen ja parittomine, kurittomine sukkineen on kovin tuttua.  Raikas, puhdas koti, parempi mieli. Vai oliko se sittenkin hyvä ruoka, parempi mieli? Molempi parempi ja arki onnellistuu! Sisältö : HURJAMUMMO kuukaudeksi kotiin arkitöissä auttamaan 24 h. Tyypillisesti käynnit 8h/vko tai 2 kertaa 4 h/vko. Ei sisällä ruoka- tai siivoustarvikkeita, käytämme, mitä kotonasi löytyy - juuri niinkuin omakin mummosi tekisi! 2h minimikäyntiaika.. Ei muita veloituksia. HUOM! Mikäli olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, tämäntyyppisille töille kotitalousvähennys on nyt 60%, jolloin todelliseksi maksettavaksi jää 40% eli 380 €.

950,00 €