Mummot ja Papat kotiin!

Mummot ja Papat kuukausipalveluna kotiin

Sopisiko teidän arkeenne Lempimummon lettukestit, Lempivaarin pihatyöt, Vauhtimummon vauhtisiivous vai Hurjamummo, jonka aika riittää hurjaakin hurjempaan vauhtiin? 

Tai haluaisitko Mummomme tai Pappamme aikaa käytettäväksi lasten kanssa lautapelien pelaamiseen, läksyjen seuraamiseen, pienten tai isompienkin lasten asioiden kuuntelemiseen, arkisiin puuhiin yhdessä?

 Tai ikäihmiselle yhdessä ruuanlaittoon, ulkoiluun, seurusteluun ihmisen kanssa, joka varmasti tietää heinänteon ja kansakoulun?

Mitä Mummot ja Papat tekevät?

piha- ja puutarhatyöt
pyykkihuolto ja kodin järjestelyt
kodinhoitotyöt
ruuanlaitto, leivonta
ikäihmisen huolenpito: ulkoilu, seuranpito
asiointiapu
kaikkea muuta, mitä omakin mummosi tai pappasi tekisi
lastenhoito

Kuukauden käyntien aikana sisältö vaihtelee sen mukaan, mitä milloinkin tarvitset - meidän mummomme ja Pappamme kyllä hoitavat!

OSALLISTU ARVONTAAN!

Tilaa oma Mummosi kuukausipalveluna 

31.5.2022 mennessä ja osallistu arvontaan!


Kaikkien huhti-toukokuussa kuukausipalvelun tilanneiden kesken arvotaan 1 kk eli 

8 h/ 1 kk Lempimummo tai Lempivaari - voittaja saa valita mummo vai vaari.

Mainio nelikkomme:

LEMPIVAARI

Lempivaari kuukaudeksi! Yhteensä 8 h/kk välittävää ja lämmintä huolenpitoa omasta tai läheisesi kodista, pihasta, mökistä, kiinteistöstä, miksei vaikka turvallisia onkireissuja lähijoelle, turvallista yhdessäoloa. 

VAUHTIMUMMO

Kun tarve kasvaa, tarvitaan Vauhtimummo paikalle! Kaikkien parittomien sukkien sankari ja pyykkirallin väsymätön kesyttäjä, maukkaan kotiruuan taitaja ja ruuhkavuosien kokenut konkari - itsekin äiti ja isoäiti. Yhteensä 16 h/kk välittävää huolenpitoa, joustavasti kaikenlaista, mitä kotisi ja perheesi tarvitsevatkaan. Tyypillisesti yksi käynti - 4 h viikossa.

HURJAMUMMO

Välillä elämässä sattuu ja tapahtuu enemmänkin ja kiire vie aikaa kaikelta muulta. Rakkaasi ja läheisesi kuitenkin pysyvät. Jaa arkisia taakkojasi ja tilaa Hurjamummo kuukaudeksi avuksenne kaikkeen, mitä kodissa ja perheessä tarvitaankin.  Yhteensä 24 h/kk välittävää, joustavaa huolenpitoa. Tyypillisesti 1-2 käyntiä viikossa, 8h tai 2 kertaa 4h viikossa.

Mistä Mummon tai Papan saa?

Voit ostaa 1 kk suoraan alapuolelta verkkokaupastamme tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme 

Haluan meille Mummon tai Vaarin - Miten prosessi toimii?

1. 

Osta haluamasi kuukausipaketin suoraan verkkosivultamme tai laita meille yhteydenottopyyntö


Ennen ostamista voit katsella Tekijöitämme, löydätkö kotiosoitteen läheltä sopivalta tuntuvia ehdokkaita. Jos löydät, mainitsethan hänet/heidät yhteydenotossasi.


2. 

Me olemme sinuun yhteydessä - Roosa kaikissa muissa ja Matti Remppavaarien osalta - ja kyselemme tarkemmin toiveitanne. 


3. 

Meiltä toiveisiin sopiva, lähelläsi asuva henkilö ottaa sinuun yhteyttä toivomasi ajankohtana ja sopii ensimmäisen käyntikerran osana kuukausipakettia. 

Siitä se yhteystyö ja onnellisempi arki sitten lähtee liikkeelle!

Helppoa, eikö totta!