Usein kysyttyä

1. Mikä Onnexi on?

Onnexi on Osaajia! Meiltä saat avun kaikkin kodin tekemisiin ja myös tekijöitä yrityksille. Voit joko soittaa ja tilata tai verkosta tilata valitsemasi Onnexi:n työntekijän kotiisi tai läheisesi kotiin. Onnexi toimii laadulla ja luottamuksella, sinun puolesta. Meidän tekijämme ovat senioreita ja osaamista riittää mitä kummallisimpiin tarpeisiin. Onnexi syntyi ajatuksesta tehdä hyvää. Välittää ihmisistä riippumatta iästä. Lue lisää onnexin alusta tästä: Onnexi haluaa olla välittävä

Halutessasi voit lukea meidän palveluehdot, käyttöehdot, ja tietosuojaselosteen. Onnexi pyrkii siihen, että asiakas on tyytyväinen, tekijä on tyytyväinen ja kaikilla on hyvä olla.

2. Miksen löydä mitään palveluita omalta alueeltani?

Emme valitettavasti ole vielä ehtineet osoitteesi alueelle. Teemme kovasti töitä, jotta palvelumme kattaa osoitteesi alueen mahdollisimman pian.

3. Miten työntekijöiden luotettavuus varmistetaan?

Jokainen työntekijä valitaan huolellisesti ja taustat varmistetaan asianmukaisesti. Kaikki työntekijät ovat sitoutuneet vaitiolovelvollisuuteen, joten kotien asiat pysyvät kotien seinien sisällä. Palveluiden laatua valvotaan ja jatkuvasti kehitetään sekä työntekijöitä koulutetaan.

4. Voinko oikeasti valita haluamani työntekijän?

Hakemalla osoitteella saat listan sen alueen työntekijöistä. Lue tarkkaan näiden henkilöiden osaamisprofiilit ja valitse niistä lähinnä omaa tarvettasi oleva. Asiakaspalvelu numerossa 044 972 3823 ma-pe klo 10-14 auttaa mielellään kysymyksiss

5. Voinko siirtää tai perua tilaamani palvelun? Saanko rahat takaisin?

Palvelun voi siirtää tai perua 48h ennen palvelun aloittamisaikaa. Mikäli perut palvelun ennen ko. 48h määräaikaa, saat maksamasi hinnan 100% takaisin. Siirtäminen ennen ko. 48h määräaikaa on ilmaista, mutta huomaathan, että siirtäminen onnistuu vain sellaisiin myöhempiin ajankohtiin, jolloin haluamasi työntekijä on vapaana.

6. Miten osaan arvioida tilattavan tuntimäärän?

Nyrkkisääntönä voit arvioida, kuinka kauan itselläsi menisi ko. työn tekemiseen ja lisäämällä siihen n.30 min "vieraan paikan aikalisää". Huomaathan että Onnexi ei sitoudu suorittamaan työkokonaisuuksia vaan tekemään tilattua työtä huolellisesti tilatun työajan verran. Emme siis ns. tee urakoita, vaan hyvää työtä tuntitöinä.

Minimituntiveloitus per käyntikerta on 2 tuntia.

7. Suoritetaanko tilaamani palvelut Onnexi:n omilla työkaluilla, puhdistusaineilla, jne.?

Pääsääntöisesti palvelut suoritetaan Sinun tai Läheisesi kodista löytyvillä työvälineillä ja materiaaleilla. Poikkeuksena tähän on, mikäli työntekijän osaamisprofiilissa on erikseen mainittu, että ko. henkilö tekee työn omilla työkaluillaan/-välineillään.