Kodit ja perheet

Mummot, Papat ja Remonttivaarit avuksi sinulle, perheellesi, läheisillesi

Mummot ja Papat kotiin?

Sopisiko teidän arkeenne Lempimummon lettukestit, Lempivaarin pihatyöt, Vauhtimummon vauhtisiivous vai Hurjamummo, jonka aika riittää hurjaakin hurjempaan vauhtiin? 

Tai haluaisitko Mummomme tai Pappamme aikaa käytettäväksi lasten kanssa lautapelien pelaamiseen, läksyjen seuraamiseen, pienten tai isompienkin lasten asioiden kuuntelemiseen, arkisiin puuhiin yhdessä? Tai ikäihmiselle yhdessä ruuanlaittoon, ulkoiluun, seurusteluun ihmisen kanssa, joka varmasti tietää heinänteon ja kansakoulun?


Remonttivaarit?

Vai repsottavatko listat, seinien väri ei innosta, lattiakin olisi kiva uudistaa? Pihallakin pitäisi tehdä vaikka jos mitä, kivetyksiä uusia, istutuksia huoltaa, pensasaita tai muu aita siistiä, terassia huoltaa tai laajentaa, leikkimökki korjata, omenapuut leikattava ja ruohokin se kasvaa joka kesä...

Paljon tehtävää, vähän osaamista. Oman vähäisen vapaa-aikansa haluaisi käyttää itselle mielekkäämpään. Vaikka lasten kanssa metsäretkelle sillä aikaa, kuin joku toinen hoitaa kotia ja pihaa kuntoon. Tai läheistä ikäihmistä tapaamaan, paremman puoliskonsa kanssa harrastamaan..

Mitäpä jos kokeilisit Remppavaareja? Heidät uskaltaa päästää kotiinsa, he tekevät mitä lupaavat, eivätkä ota tehtäväksi muuta kuin minkä tietävät osaavansa. 

Mummot ja Papat kotiin

Lue lisää

Vai Remppavaarille tarvetta?