HURJAMUMMO 24h

Hurjamummo

Olisiko teidän kotiinne tai lähestesi kotiin arjen helpotukseksi paras ratkaisu hurjaakin hurjempi HURJAMUMMO 24h? 

Välillä elämässä sattuu ja tapahtuu enemmänkin ja kiire vie aikaa kaikelta muulta. Rakkaasi ja läheisesi kuitenkin pysyvät. Jaa arkisia taakkojasi ja tilaa Hurjamummo kuukaudeksi avuksenne kaikkeen, mitä kodissa ja perheessä tarvitaankin. Yhteensä 24 h välittävää, joustavaa huolenpitoa. Tyypillisesti 1-2 käyntiä viikossa, 8h tai 2 kertaa 4h viikossa. 

Esimerkiksi rakkaan ikäihmisen luokse kaksi kertaa viikossa yhdessä ruokaa laittamaan, seurustelemaan, ulkoilemaan, asioimaan? Tai petivaatteet tuulettamaan, lakanat vaihtamaan ja imuroimaan ja se kaikille meille tärkeä, vessanpyttykin on tärkeä hoitaa. Tai kiireiselle perheelle ruuhavuosia helpottamaan. Meidän mummomme ja vaarimme ovat itsekin äitejä, isiä, isoäitejä ja -isiä. Heille lapsiperheen arki kommelluksineen ja parittomine, kurittomine sukkineen on kovin tuttua. 

Raikas, puhdas koti, parempi mieli. Vai oliko se sittenkin hyvä ruoka, parempi mieli? Molempi parempi ja arki onnellistuu!

Sisältö: HURJAMUMMO kuukaudeksi kotiin arkitöissä auttamaan 24 h. Tyypillisesti käynnit 8h/vko tai 2 kertaa 4 h/vko. Ei sisällä ruoka- tai siivoustarvikkeita, käytämme, mitä kotonasi löytyy - juuri niinkuin omakin mummosi tekisi! 2h minimikäyntiaika..

Ei muita veloituksia.

HUOM! Mikäli olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, tämäntyyppisille töille kotitalousvähennys on nyt 60%, jolloin todelliseksi maksettavaksi jää 40% eli 380 €.

950,00 €