VAUHTIMUMMO 16h

Vauhtimummo

Olisiko teidän kotiinne tai lähestesi kotiin arjen helpotukseksi paras ratkaisu VAUHTIMUMMO 16h? 

Kun tarve kasvaa, joko omassa kodissasi tai ikääntyvän läheisesi kodissa, tarvitaan Vauhtimummo paikalle! Yhteensä 16 h välittävää huolenpitoa, joustavasti kaikenlaista, mitä kotisi, perheesi ja läheisesi tarvitsevatkaan. 

Esimerkiksi rakkaan ikäihmisen luokse kerran viikossa yhdessä ruokaa laittamaan ja seurustelemaan? Tai petivaatteet tuulettamaan, lakanat vaihtamaan ja imuroimaan? Tiesitkö, miten hankalaa petivaatteiden vaihtaminen ja pesu saattaa ikäihmiselle olla ja kuinka hyvän mielen antavat raikkaat, puhtaan petivaatteet? Ja kuinka ruoka ei maistu yksin. Miten erilaiselta ruoka maistuukaan ja tuoksuukaan, kun sitä valmistellaan keittiössä yhdessä, valmistumista odotellessa jutellaan ja ruoka nautitaan kauniisti kateltulta pöydältä. Vatsa kiittää ja hymy viipyy kasvoilla vielä pitkään.

Tai ruuhkavuosiin perheelle avuksi sukkarallin ja pyykkikaaoksen väsymätön kesyttäjä, joka tekee kotona monipuolisesti kaikenlaista tarvittavaa viikoittain. Miltä kuulostaisi esimerkiksi seuraavaksi viikoksi maukkaiden kotiruokien valmistaminen pakastimeen ja jääkaappiin? Tai kielen mennessään vievä leivontapäivä pullineen, sämpylöineen? Ehkä jopa lapset leipurin apulaisina - meidän mummomme ja vaarimme hallitsevat jopa nämä "äärimmäiset" tilanteet.

Raikas, puhdas koti, parempi mieli. Vai oliko se sittenkin hyvä ruoka, parempi mieli? Molempi parempi ja arki onnellistuu!

Sisältö: VAUHTIMUMMO kuukaudeksi kotiin arkitöissä auttamaan 16 h. Tyypillisesti käynnit 4h/vko.  Min. 2h/käynti.  Ei sisällä ruoka- tai siivoustarvikkeita, käytämme, mitä kotonasi löytyy - juuri niinkuin omakin mummosi tekisi! 

Ei muita veloituksia.

HUOM! Mikäli olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, tämäntyyppisille töille kotitalousvähennys on nyt 60%, jolloin todelliseksi maksettavaksi jää 40% eli 256 €.

640,00 €