Onnexin tiimi

Mukavaa kun tulit! Onnexi on täynnä taitoa, osaamista ja sydämellisiä ihmisiä. 

Mitä on Onnexi? Onnexi Oy on palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen joustavasti apua moninaisissa elämäntilanteissa, joissa omat kyvyt tai aika eivät riitä hoitamaan kodin arkeen liittyviä töitä.

Vastuullisen välittämisen ja ikäinklusiivisuuden puolesta puhuva Onnexi uudistaa työelämää nostamalla esiin +65 eläkkeellä olevien senioreiden mahdollisuudet ja motivaation tehdä palkallista työtä joustavasti ja täten edistää heidän hyvinvointiaan.

Vuonna 2017 perustetun Onnexin palveluksessa on tällä hetkellä yli 350 eläkkeellä olevaa senioria ja sen palveluita on käyttänyt jo yli 1000 asiakasta. Onnexi toimii tällä hetkellä Etelä-Suomessa, Uudellamaalla, Kanta- Hämeessä, Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa sekä laajentaa toiminta-aluettaan vuoden 2023 aikana.

Lämpimästi tervetuloa löytämään ja tutustumaan tekijöihimme. Olet myös tervetullut liittymään joukkoomme tekijäksi, mikäli ikä riittää.

Teitä palvelee Onnexi Tiimi

Ulla-Maija Soininen


CEO

Onnexin perustaja ja sydän
ulla@onnexi.fi
+358408279951

Tea Latvala

CMO

Onnexin operaatiot
tea.latvala@onnexi.fi
+358400910051

Roosa Huotarinen kuva

Roosa Huotarinen

Markkinointi

Onnexin markkinoinnin sydän
roosa.huotarinen@onnexi.fi
+3584578335034

Kysyttävää?

Ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme soittamalla tai lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Asiakaspalvelu puhelimitse avoinna
ti ja to 10-14 puh. 044 972 3823

Sähköposti tavoittaa arkisin asiakaspalvelu@onnexi.fi 

Arvot ja vastuullisuus

Onnexi on yritys, jonka missiona on etsiä ja tarjota työhaluisille eläkeläisille merkityksellistä tekemistä ja lisätienestiä eläkkeen päälle. Etsimme heille työtehtäviä kodeista, ja vastuullisista yrityksistä, joissa heidän osaamisellaan, motivaatiollaan ja ilolla tekemisellään on arvoa.

Haluamme antaa mahdollisuuden työn tekemiseen jokaiselle eläkkeellä olevalle seniorille, joka haluaa antaa osaamisensa ja elämän varrella karttuneen taitonsa paremman elämän laadun eteen ja auttaa muita omalla työpanoksellaan.

Meille on kunnia-asia huolehtia Mummoistamme ja Papoistamme joten huolehdimme kaikista työnantajavelvoitteista ja vastuista ilolla ja ylpeydellä. Haluamme luoda työtä Suomeen ja parempaa elämää sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme. Jotta pystyisimme yrityksenä kasvamaan, kehittymään ja edistämään missiotamme, pyrimme käyttämään tuotoistamme vähintään 50% takaisin yrityksen kasvuun ja kehitykseen.

Tarvitsemme ison murroksen ikäinklusiivisuuden konkretisoimiseksi

Tulevaisuudessa voittavia yhteiskuntia ovat ne, joissa kaikki ikäluokat saadaan aktiivisiksi tekijöiksi.

Siksi on tärkeää synnyttää ja tarjota toimivia arkea helpottavia palveluita, joissa senioreilla on oma roolinsa aktiivisina tekijöinä ja heillä on mahdollisuus ansaita lisätuloja tekemästään työstä.

Työn tekemisen vapaus on tärkein motivaattori senioreille.
Ajattelun ja toiminnan keskiöön on otettava yksilön oma halu ja mahdollisuus tehdä työtä omien voimiensa ja tilanteensa mukaisesti.

Kyse on vastuullisesta välittämisestä. Tavoitteena on, että sekä arjen avun tarvitsija että arjen askareissa auttava seniori voivat paremmin ja täten toiminta lisää ihmisten hyvinvointia kautta linjan yhteiskunnassa. Kerrannaisvaikutukset ja mahdollisuudet ovat merkittävät.

Suomalaista palvelua lippu
Luotettava kumppani logo
Yhteiskunnallinen yritys

Tarina Onnexin takana

Yrityksen takana on vahva visio siitä, että tulevaisuudessa voittavia ja pärjääviä yhteiskuntia ovat ne, joissa kaikki ikäluokat saadaan mukaan aktiivisiksi tekijöiksi. Meillä on Suomessa valtava potentiaali vanhemmassa ikäluokassamme. Uskomme vahvasti siihen, että nuorissa on tulevaisuus, mutta vanhemmissa viisaus, kokemus ja osaaminen.

ulla-ja-aiti

Idea syntyi, Onnexi perustajan, Ulla Soinisen omakohtaisesta kokemuksesta.

”Äitini asuu 900 km päässä Pohjois-Suomessa ja lapset Etelä-Suomessa töiden ja perheiden parissa. Leskeksi jäätyään äiti jäi 900 km päähän yksin asumaan ja ylläpitämään kiinteistöään. Nopea avunanto oli mahdotonta äidille ja etsimme luotettavaa apua äidin avuksi kiinteistön huoltotöihin, lumi-, puutarha ja muihin töihin mutta tarvittavaa luottoapua ei ollut saatavilla. Ystäväpiiristä löytyi avunantajia satunnaiseen apuun, joilla myös ikääntyvät vanhemmat asuvat toisella paikkakunnalla tai kaipasivat erilaisia palveluita. Tähän tarpeeseen Onnexi kehittyi alunperin ja nyt näitä upeita Suomen senioreita on saatavilla myös yrityksille!”

Haluatko kuulla lisää, tulla meille työntekijäksi tai tehdä yhteistyötä?

Ota yhteyttä meihin asiakaspalvelun tai lomakkeen kautta.